Testimonial

Cursisten over de ademopleiding:

Ik heb heel erg genoten van de opleiding en mis het nu ook omdat ik  graag in beweging blijf en zeker heel erg leergierig ben 🙂

Heel veel succes ook met je verdere plannen en onderneming, voor mij ben je een hele fijne teacher die met alle rust en aandacht er voor iedereen is, ik heb veel van je geleerd, vooral ook je eenvoud en het soms ook niet weten heeft mij zeer geïnspireerd. Dank je wel voor de fijne lessen!

——————————————————————

Dank je wel, lieve Stephen. Heel dankbaar dat ik ‘zo op de flow’ bij jou in opleiding kwam. In oktober zat ik vast in mijn eigen proces en wist niet hoe verder. De ademcoach opleiding heeft dit weer vol in gang gezet. Heel dankbaar dat ik mocht ademen bij jou en ook thuis met het proces.

Het gegeven dat ik mij zo kwetsbaar durfde open te stellen heeft vooral te maken met het vertrouwen in jou en de groep. Het volledig mogen zijn wie je bent, met alle thema’s die daarbij horen. Ik vind jou zeer kundig, daarbij blijf je bescheiden en ben je volledig in verbinding. Een voorbeeld van een goede leraar. Bewondering hoe jij dingen tot in de kern weet te benaderen, zowel mondeling als energetisch.
Fijn te weten dat ik altijd met vragen bij jou terecht kan. Dank je voor het delen van jouw kennis en ervaringen.  Ik blijf ‘in proces’, dus ik weet je te vinden wanneer nodig.

——————————————————

Dankjewel voor de geweldige begeleiding tijdens de opleiding. Door je feedback, aanmoediging en het boek ben ik me op een andere manier van mijzelf bewuster geworden. Daar wil ik graag nog iets persoonlijks over delen.
De beste keuze die ik heb gemaakt  is de ademopleiding bij jou 😉 Dankjewel!
—————————————————–

Wat vind je van zijn manier van werken?

Kracht. Ik hou van Stephens manier van zijn, de manier waarop hij de dingen aanbrengt, zijn verhaal, de warmte van zijn stem, zijn toevoegingen bij de sharing die me telkens verbazen omdat het voelt alsof hij ze zo uit mijn onderbewuste plukt. Als ik naar Stephen kijk en luister zie ik een jongetje, speels, nieuwsgierig en gericht op de ander. Als ik naar Stephen kijk en luister, voel ik tegelijkertijd een heel grote vertrouwdheid, een band, erkenning en omhullende liefde. Ik kan makkelijk loslaten bij hem, het voelt alsof er een grote broer over me waakt met de verbondenheid van een sterke band, en tegelijkertijd de uitnodiging om mezelf te zijn en te groeien. Als ik verbinding wil maken tijdens de ceremonie, dan heb ik graag Stephen. Hij helpt me door blokkades heen, maakt verbindingen waar ik niet bij kan (bv aarden via voeten), op de één of andere manier zorgt elke tussenkomst van Stephen ervoor dat ik mijn energie verder kan laten stromen. Af en toe had ik even een moment dat ik me afvroeg of het wel ok was, of ik het wel zou kunnen, … op zo’n moment zoek ik Stephen en dan voel ik meteen de uitnodiging om ervoor te gaan. Het voelt alsof hij tegen me zegt: “ga ervoor lieverd, je wil los van wat je tegenhoudt om te zijn wie je bent, ik ben nieuwsgierig naar je hele zijn, jij ook, doe maar, je kan het en nog meer je durft het”.