Je magische stem

In onze stem liggen al onze herinneringen opgeslagen. Onze stem herbergt rijkdom, kracht en levendigheid. Maar ook onze donkere en lichte kanten. Onze stem draagt onderdrukte pijnlijk beladen herinneringen in zich en is ook een graadmeter voor onze spirituele weg. Onze stem is de blauwdruk en tevens het levende bewijs van de essentie van onze ziel.

En als we goed naar onze stem luisteren dan kunnen we een veelheid aan emoties, verlangens, spanningen, gedachten, wensen en gevoelens ontdekken. Tel daarbij op dat een ieders stem uniek is en ook in afwachting is van het moment om bevrijd te worden. Het geven van klank of geluid aan je gevoelens en emoties wordt al sinds eeuwen toegepast in de verschillende culturen om helende krachten aan te roepen of om immens verdriet te ontladen en je te zuiveren van innerlijke pijn, want onze stem heeft een hoger bewustzijn en staat in nauw contact met ons hart en onze zielsverlangen.

Pijn, vermoeidheid, stress of dieper liggende andere oorzaken zoals traumatische ervaringen kunnen met klanken worden omarmd en geheeld. En dan kan er ruimte ontstaan om werkelijk ons volle potentieel te gaan leven, onze creativiteit toe te laten, en in alle liefde en vrijheid te gaan genieten van het zijn hier op aarde. Het is om deze reden dat we onze stem kunnen gebruiken om ons lichaam weer (meer) in balans te brengen.

Binnen mijn praktijk zijn er verschillende magische stemsessies mogelijk. Samen met jou stem ik af welke klanksessie voor jou het meest passend is.catcher-feathers-indian-570