Hoe werk ik?

Stephen Monne_Adem en stem-0982

Je leven leiden in vrijheid, niet te worden gehinderd door spanningen, stress (op het werk), negatieve gedachten of fysiek ongemak. Helemaal één te zijn met het leven zelf, dat is toch wat een ieder van ons van het leven verlangt? Ik in ieder geval wel.

Mijn werk bestaat eruit je intensief en liefdevol te begeleiden tijdens jouw ontdekkingsreis en je te ondersteunen om expressie te geven aan jouw unieke kwaliteiten. Als adem-, stem- en energiewerkcoach stimuleer, motiveer en daag ik je uit de onderste steen boven te halen en de zin van het leven te (her)ontdekken.

Misschien loop je tegen zaken aan op het gebied van: blokkerende emoties en overtuigingen in je relatie met jezelf en/of met anderen, of heb je problemen met
communicatie en ècht luisteren,  fysieke ongemakken/problemen op je werk in relatie tot je doel in het leven.
Of ben je je ervan bewust dat je telkens in dezelfde beschermingsmechanismen schiet waardoor je niet werkelijk kunt genieten van dat wat er allemaal is.adem en stem_ademwerk_stemwerk_dofna_ademcirkel_stephen monne_ademtherapie-18

Dan is NU het moment om te kiezen voor transformatie. Dus als jij je herkent in bovenstaande en het fijn zou vinden om tijdelijk begeleid te worden tijdens je innerlijke reis naar binnen, bel of mail me dan voor een vrijblijvend gesprek of eerste kennismaking.

Ik werk o.a. met gereedschappen en technieken uit de DofNA methode. Dit geeft mij de mogelijkheid blokkades energetisch te ontladen, met als resultaat meer ruimte om je leven echt te veranderen. Belangrijk onderdeel is de bewustwording waarom je denkt zoals je denkt of doet zoals je doet. Vanuit de inzichten die dit oplevert en de ruimte die door de energetische ontlading ontstaat, is het mogelijk houdingen en patronen te veranderen.