DofNA als therapie

DofNaals therapie

DofNA is de afkorting van Discharge of Neural Aspects (vrij vertaald: het ontladen van beladen herinneringen). Iedere stagnatie in je leven begint met een gedachte. Als gedachten vastzitten aan pijnlijke ervaringen en gebeurtenissen kom je terecht in een vicieuze cirkel. Je hebt allerlei houdingen en patronen gecreëerd om met je emoties en gevoelens om te gaan. Die bepalen hoe je reageert op situaties en anderen. Vervolgens reageert de buitenwereld weer op jou en worden jouw gedachten en overtuigingen weer bevestigd. Beladen herinneringen zijn omgeven met een magnetisch veld. Daardoor trek je situaties en mensen aan die resoneren met de traumatische ervaring.

In een DofNA-sessie worden de beladen herinneringen ontladen. Het resultaat is een groter bewustzijn en daardoor meer ruimte om zelf je leven te creëren. Je hebt meer vrijheid om keuzes te maken die echt bij je passen. Iets voor jou? DofNA is er voor iedereen die in zijn of haar leven tegen blokkades aanloopt. Dit kunnen blokkades zijn op het gebied van relaties, gezondheid, werk, studie of creativiteit. Maar ook als je geen duidelijk benoembare problemen ervaart, kan DofNA iets voor jou doen. DofNA is er voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot wie hij of zij werkelijk is, voor iedereen die zijn of haar leven wil creëren vanuit bewustzijn, vrijheid en overvloed.

Als je kiest voor DofNA ontvang je eerst de basissessie. In deze sessie kijk ik waar je tegenaan loopt. Tijdens deze behandeling verschuif ik naar mijn observerend vermogen om in te tunen op het hogere zelf van jou. Jouw hoger zef weet namelijk precies waar alle beladingen liggen in jouw systeem. De informatie die naar voren komt, koppel ik terug naar voor jou herkenbare houdingen en patronen in je dagelijks leven. De overtuigingen die hieraan vastzitten en die je tot je twintigste levensjaar hebt opgebouwd, worden in beeld gebracht en ontladen. Deze sessie kun je zien als een ‘grote schoonmaak’ en dient ter voorbereiding op de advanced sessies. Deze basissessie kost € 75,00 en duurt ongeveer 2 uur.

In een advanced sessie ga ik dieper in op de thematiek die bij jou speelt. In je onderbewustzijn liggen de verborgen programma’s opgeslagen die automatisch opstarten als je getriggerd wordt door een bepaalde situatie. Het programma in jou wordt geactiveerd en bepaalt je reactie op de situatie. Je kunt dan het gevoel krijgen dat je wordt overgenomen en geleefd door het programma. Omdat de programma’s onbewust zijn en niet gezien willen worden, heb je (overlevings)mechanismen gecreëerd. Maar het zijn juist deze mechanismen die maken dat je situaties aantrekt die het programma laten opstarten. De programma’s worden tijdens de sessie opgespoord en getransmuteerd (energetisch ontladen). Ook de bloedband speelt hierbij een belangrijke rol: veel programma’s zijn nml. “erfelijk”. Een belangrijk onderdeel van de sessie is het ophelderen hoe jouw programma’s werken en welke gevolgen ze hebben voor je dagelijks leven. Deze advanced sessies werken diep en krachtig door in je systeem en in je DNA. Je gaat ervaren dat je een keuze hebt om daadwerkelijk je houdingen en patronen te veranderen. Je gaat voelen dat je een vrije wil, een vrije keuze en een eigen verantwoordelijkheid hebt.

Onderdeel van een advanced sessie is ook een Familieopstelling, samen met jou breng ik jouw familie en familiepatronen in kaart. Een Advanced sessie kost € 75,00 per uur waarbij duur afhankelijk is van de intensiteit (2 uur).