DofNa™

Buddha Beelden Singapore (640x427)DofNA, wat houdt het in?

D of NA gaat uit van de werking van ons brein, de kennis van het holografische universum, hoe energie werkt, en hoe wij zonder het te weten of te willen negatieve energie aantrekken.

Als mens hebben wij de potentie om te kunnen scheppen en manifesteren. Elke gedachte (gevormd door ons bewustzijn en energie) zet iets op gang en zorgt voor de manifestatie. Want energie volgt de gedachte! Alle creatie komt voort vanuit bewustzijn en energie. En zo schept dus ieder zijn eigen realiteit en dus zijn eigen toekomst! Ben je in het verleden beschadigd door een traumatische ervaring en je wilt hier aan gaan werken in een therapievorm dan herbeleef je de ervaring en verwerk je deze door er een plek aan te geven. De gedachte erachter is dat je dan beter met de traumatische ervaring om kunt gaan. In werkelijkheid haal je echter het verleden naar het nu en geef je er opnieuw energie aan.

Dit maakt het verwerkingsproces onnodig zwaar en langdurig. Alle dogma’s ten spijt die je vertellen dat je een beter mens wordt door nederigheid en lijden, is het juist belangrijk om de eigen verantwoordelijkheid niet af te schuiven op gebeurtenissen uit het verleden, maar het heft weer in eigen hand te nemen.

DofNA coaching helpt je dit proces snel en effectief op gang te brengen.