Stemwerk

Stephen Monne_Adem en stem-

Hoe kan jouw eigen unieke stem helpen je leven te veranderen en je te bevrijden?

Net als je adem is je eigen stem een uniek instrument om jezelf te leren ontdekken en te bevrijden van diepe emotionele en mentale blokkades. Met je stem kun je door je onderbewuste reizen en contact maken met dat wat nog verborgen ligt onder allerlei laagjes. De klank trilt als het ware door de lagen heen en doorbreekt in jou aanwezige blokkades, veelal ontstaan in je vroegste jeugd.

Bij het werken met jouw eigen goddelijke stem gaan we je diepste angsten en (zelf)veroordelingen onder ogen komen en overwinnen. Je leert hierbij je stem te gebruiken om dwars door alle lagen heen te gaan en klank te geven aan dat wat er in jou leeft, waarbij niets achtergehouden of verborgen blijft. Waarbij je alles van jezelf durft te laten zien en zijn, zelfs tot in de donkerste krochten van jouw ziel.

Naarmate je meer bedreven wordt zul je in het dagelijks leven gaan ervaren dat je denken rustiger wordt en vanuit de stilte in jou van alles naar boven mag komen. Je leert weer te gaan luisteren naar wat jouw innerlijke stem je te vertellen heeft. Door klanken te maken of van mij te ontvangen ontstaat er een nieuwe verbinding tussen jouw lichaam en je ziel.

Ook kom je meer in je lichaam en je gewaarzijn van het huidige moment zal gaan toenemen. adem en stem_ademwerk_stemwerk_dofna_ademcirkel_stephen monne_ademtherapie-0777
Zodat je een open en zuiver kanaal wordt om jouw essentie weer kleur en klank te geven.

Tijdens een klanksessie starten we vaak op met ademwerk. Vanuit de ademhaling ga je verdiepende klanken maken of van mij ontvangen. Hoe zal het voelen om dat wat in jou leeft en gehoord wil worden, letterlijk stem te geven en deze tonen in je lichaam te voelen resoneren?

Een ding is zeker, je ademkanaal wordt weer volledig geopend, spanningen in je keel raken bevrijd en je maakt ruimte om ècht te luisteren en je creativiteit weer volledig te laten stromen. Sessietarief € 95,00. Duur ong. 2 uur.