Adem- en Stemwerk

42
Tijdens de sessie maak ik gebruik van je ademhaling; jouw eigen en uniek instrument. Heel krachtig, diepgaand en integrerend. Jouw eigen ademhaling om je bewustzijn te verruimen en je leven te veranderen.  Doordat je (meer) bewustwording en inzicht verkrijgt in hoe jij in elkaar steekt krijg je ruimte en in die leegte adem je in. Dit is de vrije en onbeperkte ruimte die we het hart van het universum noemen. En in deze ruimte is het veilig en vertrouwd en kun je je overgeven aan dat wat groter is dan jou. Deze andere manier van ademhalen dringt diep in verschillende lagen door, dus het maakt niet uit met welke thematiek je in mijn praktijk komt.

Zit je lichamelijk niet lekker in je vel dan zorgt een openende ademhaling voor verlichting van pijn. Ook dieperliggende oorzaken worden aangeraakt en opgeschoond. Je komt weer in contact met wie je echt bent, door diep en vol in je ware essentie te ademen.

Ook de stem kan als klankinstrument ter ondersteuning en versterking van jouw proces ingezet worden. De stem kan door muren en pantser heenbreken en vastzittende emoties losweken en ontrafelen.

Tijdens een stemwerksessie geef je expressie aan dat wat er in je leeft, je bevrijdt je stem van alle emotionele lading. En nadat je geklankt hebt ervaar je vrijheid en ruimte, het gevoel even niets hoeven, van totale vrijheid in je lijf en helderheid van geest. Je luistert weer naar de stem van je ziel.