Ik heb Stephen leren kennen tijdens de 2-daagse Miracle Voyage. Ik voelde mij door Stephen écht gezien in mijn ware zijn. Dat weekend was voor mij bijzonder diepgaand, transformerend en helend. Stephen gaf bij de afsluiting van Miracle Voyage aan dat hij altijd beschikbaar is voor nazorg. Ik had daags erna een vraag over een diepe angst in mij naar aanleiding van een traumatische gebeurtenis. Ik heb Stephen gebeld en voelde me wederom zo welkom en gehoord, dat ik besloot om een coachingstraject met hem aan te gaan om mijn angst te overwinnen. Stephen heeft het “9-stappenprogramma” voor mij op maat gemaakt en helemaal afgestemd op mijn specifieke wensen en thematiek. Alles steeds in nauwe samenspraak met mij, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Onder Stephens deskundige, stimulerende en liefdevolle begeleiding durfde ik het aan om in het diepe te springen en mijn ergste angst onder ogen te komen. Stephen was gedurende de gehele coachingsperiode beschikbaar voor vragen, steun en feedback, wat mij een heel veilig gevoel gaf. Vandaag 3 maanden later hebben we het coachingstraject afgesloten en voel ik me als herboren met hernieuwde energie en levensvreugde. Ik voel me enorm krachtig en ben dankbaar dat ik Stephen op mijn pad mocht ontmoeten! LEES MEER>>>>>

Andere ervaringen individueel en/of in groepen

Ik heb Stephen leren kennen tijdens de 2-daagse Miracle Voyage. Ik voelde mij door Stephen écht gezien in mijn ware zijn. Dat weekend was voor mij bijzonder diepgaand, transformerend en helend. Stephen gaf bij de afsluiting van Miracle Voyage aan dat hij altijd beschikbaar is voor nazorg. Ik had daags erna een vraag over een diepe angst in mij naar aanleiding van een traumatische gebeurtenis. Ik heb Stephen gebeld en voelde me wederom zo welkom en gehoord, dat ik besloot om een coachingstraject met hem aan te gaan om mijn angst te overwinnen. Stephen heeft het “9-stappenprogramma” voor mij op maat gemaakt en helemaal afgestemd op mijn specifieke wensen en thematiek. Alles steeds in nauwe samenspraak met mij, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Onder Stephens deskundige, stimulerende en liefdevolle begeleiding durfde ik het aan om in het diepe te springen en mijn ergste angst onder ogen te komen. Stephen was gedurende de gehele coachingsperiode beschikbaar voor vragen, steun en feedback, wat mij een heel veilig gevoel gaf. Vandaag 3 maanden later hebben we het coachingstraject afgesloten en voel ik me als herboren met hernieuwde energie en levensvreugde. Ik voel me enorm krachtig en ben dankbaar dat ik Stephen op mijn pad mocht ontmoeten!

—————————————————————————

The breathwork was an entirely unexpected challenge for me, I had no idea it would reach such depths of emotion. I needed a lot of support during the breathwork, it was so precious to me that I felt safe enough to let go and let you guide me.

————————————————————-

Stephen is op het juiste moment op de juiste plek en hij pakt door. Spannend om te ontdekken wat er in die ademhaling zit.

————————————————————————————————————–

I am so greatful for the warmth and compassion Stephen is able to radiate.

————————————————————————————————————-

Graag wil ik een gave ervaring met jullie delen. Vorige week kreeg ik de kans om in een pijnontladingsademsessie de diepte in te gaan begeleid door Stephen. Hoe mooier, warmer en beter in verbinding kan ik dan begeleiden als ik het zelf ook heb mogen ondergaan. En alhoewel ik al veel heb geademd in tal van settings en verschillende manieren voelde het overweldigend hoe intens mijn adem en stem mijn lichaam opnieuw en heftig in beweging zetten. En mega ervaring waarin de kracht vanuit het diepste van mijn kern het uit wilde schreeuwen. Ik mocht voelen hoe mijn pantser niet meer opgewassen was tegen de energie die mijn hele lichaam deed schudden. De ontlading die ik mocht voelen na het uiten met mijn klank waren zo immens bevrijdend. De energie stroomde door van mijn kruin naar mijn tenen en weer terug en als een klein meisje voelde ik me omarmd en gedompeld in onvoorwaardelijke liefde.

—————————————————————————————–

Magisch mooi zijn ademsessie, toen werden we allen één.

Na al diverse ademsessies te hebben gedaan, werd ik afgelopen vrijdag door Stephen Monné uitgenodigd om een painrelease-ademsessie te doen. Mijn ervaring met het ademwerk is dat het zowel fysiek als mentaal-emotioneel veel in beweging zet. Dat gebeurde ook tijdens deze sessie, maar met wat een diepgang!  Met wat een power werd ik, middels het verbonden ademen en het gebruik van diverse drukpunten, uitgedaagd om echt naar de kern van oude pijn te gaan en hier door middel van mijn stem expressie aan te geven. In het begin merkte ik nog wat reserves om me over te geven aan de begeleiding, maar al snel voelde het heel veilig om te vertrouwen. Fysiek deed het eerst pijn. Verkramping in bv mijn handen en ook de drukpunten deden pijn, maar naar de pijn blijven ademen en er met mijn stem expressie aan te geven, maakte dat de pijn wegtrok. Het voelde als dat mijn pantser gebroken werd en ik weer heel zacht werd. Na de emotionele ontlading kwam er een heel prettig gevoel van rust over me. Door tranen geroerd over de intensiteit van de sessie en de liefdevolle begeleiding, sloot ik deze af.

——————————————————————————-

De ademsessie en zijn begeleiding was Magisch, zielsherkenning, Kosmisch. Iets wat niet in woorden te vangen is.

Stevig aanwezig. Zeer zorgvuldig, heb hem ervaren als heel puur, zonder poeha, dicht bij zichzelf. Ik vond het mooi dat ik een vraag stelde en dat hij gewoon geen antwoord forceerde maar de tijd nam om op de vraag een antwoord te laten ontstaan. Wat ook gebeurde, vanuit hem en ook vanuit mezelf omdat ik zelf ook op die vraag beetje zat te zoeken. Het deed me goed dat ik achteraf nog wat worstelingen kon delen (mail) en dat hij daar met grote zorgvuldigheid, precies, op reageerde. Voelde me gezien en op m’n eigen benen gelaten, zoals ik dat persoonlijk ook graag heb.

——————————————————————————————

Hi Stephen. My Kundalini is still flowing. I is like butterflies flowing through my whole body. I am very happy to feel this. It is a total new feeling for me. I would also like to thank you for your support during the emotional release and breathwork. I will never forget the moment when I saw your beautiful eyes and you held me. It was a very special and divine experience. For the first time in my life I felt I was not alone with my pain. Thank you so much Stephen! You are in my heart.

————————————————————————

Wat was ik boos en verdrietig en wat heb ik allemaal gedaan, om dit verdriet dragelijk te maken. Stephen bedankt voor jouw doorzettingskracht ik voel me nu nog zo ontzettend dankbaar ( mijn ogen zijn vochtig)

——————————————————————-

My soulmate? No words can describe him – thank you!!

——————————————————————————————

Hij is zo goed in wat hij doet, kan helemaal opgaan in zijn begeleiding. Vraag me soms af of hij zichzelf niet vergeet. Zo diep als hij gaat, met die geconcentreerde blik, heel mooi om te zien. Hij trok alles uit me bij de ademsessie. Hoor hem nog tegen me roepen dat hij me niet hoorde. Ik heb volgens mij nog nooit zo hard geschreeuwd, eindelijk mijn keelchakra open gebroken. En wat voelt dat lekker!

————————————————————————————

The breathwork really caught me off guard. I had not expected it to be so powerful, but it really was an incredible release for me. We were all quite blown away by his words of profound wisdom.

——————————————–

Wat Stephen heeft gedaan door lijfelijk de strijd met mij aan te gaan en de oerkracht in mij los te maken verdiend wel extra waardering, voor mij grensverleggend en heeft mijn hart geopend.

————————————–

Super dat er zoveel tijd voor werd uitgetrokken. Hij gaf mij veel vertrouwen.

—————————————————————–

Fantastisch, wat kwam er veel los zeg tijdens die sessie. Prachtig hoe hij op de juiste plekken weet te triggeren zodat er dingen los komen.

———————————————————–

 

Stephen bedankt voor je aanwezigheid tijdens het weekend en je krachtige, liefdevolle adem-healing .. het voelde zeer intens en helend.

 

——————————————————-

Stephen, bedankt voor het prachtige en krachtige ademwerk dit weekend en je professionele begeleiding. Top!

 

——————————————————

 

Dank je wel Stephen voor je ademhalingsles afgelopen weekend. Heb het ervaren als intens, helend en leerzaam.

 

——————————————————

Het lijkt wel een soort winti, ik voel me eindelijk bevrijd van het gif in mij. 3 sessies met jou hebben me meer gebracht dan een half jaar reguliere therapie.

——————————————————-

Wauw wat heb je dat mooi begeleid, prachtig. En wat kwam er een hoop bij me los. Vandaag uitgeput, me vanmorgen ziek gemeld van mijn werk (iets wat ik normaal nooit doe) maar nu voel dat ik even rust moest nemen van mezelf. Zondag en maandag zo veel verdriet.

———————–

 

Dank je wel Stephen, het was een bijzondere ervaring en weer mooie intense bevestigingen van wie ik werkelijk mag zijn en ben!

———————–

Hey Stephen, vind je een uitmuntende en kundige trainer maar vooral een heel fijn mens bij wie ik me erg prettig voel. Ik ben best wel geintrigeerd door de verbonden ademhaling, heb ergens het idee dat er meer diepgang in zit dan andere ademtechnieken juist doordat je niet zo hoeft te werken waardoor er meer nuance verschillen zijn. Smaakt beslist naar meer.

 

——————————————————————

Goedenavond Stephen!! Bedankt voor je mail. Het blijft echt een flinke uitdaging om geaard te blijven!Ik loop nog behoorlijk te wiebelen en niet altijd in het hier. Ik ben wel wat moe maar ik voel me geestelijk wel goed! Dus dat is heel fijn.

 

————————

Hallo Stephen,   Er is nog een heftig vervolg gekomen, voor mijzelf altijd belangrijk om het te verwoorden, dat helpt me. Misschien wil je het met me delen?   Je woorden “masker” die als een precisie-bom hun doel troffen… Er bleef zich de dagen erna iets in me roeren dat op het punt leek te staan uit zn cocon te barsten. En het ont-popte zich op vrijdag. Toen ik mn pen pakte om de woorden die bij masker opkwamen op te schrijven, manifesteerden ze zich direkt lichamelijk. Met slappe knieen schreef ik: Vrije val in angstaanjagende griploze leegte… En ik viel weer (in mn hoofd). Vrije val van nog geen meter, je kunt er het woord parachute nog niet eens in uitspreken, want ik liet het niet toe. Om hele praktische redenen. Dezelfde nacht woel ik in een zee van onrust net zolang modder omhoog tot alles doorzichtig wordt.

Dit zag ik: Geboorte: ontijdige vrije val in onveilige wereld Veiligheid creeren door te peilen wat de omgeving voelt. Energie gebruiken om de harmonie buiten me te herstellen. Eigen gevoel verstoppen. Lachen als ik wil huilen. Masker. Aha Achter alle soorten maskers die ik zie, proef ik diepe onveilige duisternis, waar ik onmogelijk de harmonie kan herstellen. Zo reflecteren alle maskers de afgescheidenheid van mijn eigen kinderangst zelf niet te (kunnen) bestaan. Het masker van mijn partner, mijn masker. Anders en hetzelfde. Levensangst.   Zaterdag besluit ik tijd te nemen de vrije val nogmaals aan te gaan in een lange-adem-meditatie. Ik laat alles toe. En val. Onderweg heb ik het jammerende geluid gehoord van een kind dat de sluier moet gaan loslaten tussen haar angst voor de peilloze leegte van het afgescheiden zijn en de vreugde voor de onmetelijke diepte van de Bron die haar als een airbag beschermt. Dat geluid kwam diep uit mij. Het was erg! En het was goed.   Paar jaar terug op Texel skydiving gedaan, een duo-sprong. Ik weet dus wat een vrije val is, maar deze is indrukwekkender.   Weet je wat mooi is, er is geen angst meer, maar echt mededogen.

 

—————————-

 

Wat is ademen toch bevrijdend! Ik voel me zo opgeruimd, zin om weer het leven vol aan te gaan en meer te genieten

 

—————————-

 

Hey hallo Stephen,  Ik wil je een mailtje sturen met een dankjewel voor alles. Je hebt ontzettend veel voor me betekend. Als therapeut EN als mens-zijnde heb je me laten zien dat er meerdere mensen zijn die iedere dag werken aan hun persoonlijke doel op aarde. Je hebt me (weet ik nog wel in de eerste sessie die wij hadden) geraakt met je openheid en er gewoon Zijn. Eindelijk iemand die onvoorwaardelijk er voor me kon zijn en mij gewoon kon laten huilen. Wat heel bevrijdend aanvoelde was dat je mij vertelde dat als er verdriet was wat als eerste eruit moest, dat dat zo was. Het had geen zin om eerst boosheid eruit te trekken. Ik herkende mij daarin en voelde mij erg gezien. Zo was ik zo nu en dan boos op je. Hahaha. Daarna kon ik eindelijk de vraag horen van iemand die nog niet zo dicht bij me stond maar die toch de waarheid liet zien: Wil je wel echt veranderen? Dat was de zin die mij mijn ogen lieten opengaan. Zo kwam ik erachter dat wanneer ik mij weer afsloot voor mijn emoties ik in een dipje terecht kwam. Ik leerde het verschil tussen geen en wel weerstand hebben. Ik leerde daarna wat het betekende om me helemaal over te geven en dat ademen letterlijk leven betekende. Bij de ademdag leerde ik steeds meer de betekenis kennen van op mijn eigen benen staan en blijven staan, ook al is er een groep om mij heen. Bij mezelf blijven, wat is dat belangrijk. Ook heel erg bedankt dat je mij het vertrouwen gaf dat ik meer aan kon dan ik altijd dacht. En ergens kreeg ik het gevoel dat ik speciaal was, ook weer ergens heel fijn om dat bevestigd te krijgen. Vooral omdat ik altijd gedacht heb dat ik een freak was, ik juist het rare en manke schaap was tussen de kudde. Maar eigenlijk was ik niet een mank schaap van binnen, maar juist iets veel mooiers. Door het hogere bewustzijn (wat niet altijd alles makkelijk maakte) zag ik ook steeds meer de mooiere kant van het leven, en gelukkig steeds vaker! Je hebt me op veel gebieden mijn ogen geopend. Nog steeds had/heb ik een gevoel van minderwaardigheid, nog steeds het gevoel dat ik niet gezien wordt en dat ik buitengesloten wordt met voorbedachte rade. Steeds duidelijker zie ik mijn eigen oude vaste patronen voorbij gaan en daar ben ik dankbaar voor. Nu kan ik dat zeggen. Want ik sta op het punt dat er meer lichtheid wordt ervaren dan donkerte. Eindelijk lijkt de onderstroom bijna synchroom te lopen met wat er geuit wordt aan bovenstroom, waardoor de flow meer in mijn leven aanwezig lijkt te zijn. Zo komen er meer dingen op hun plek, het lijkt als van zelf. Dankjewel voor je hulp wat ik nodig had op het goede moment.

Liefs

—————————-