Ervaring

Hey hallo Stephen,Ik wil je een mailtje sturen met een dankjewel voor alles. Je hebt ontzettend veel voor me betekend. Als therapeut EN als mens-zijnde heb je me laten zien dat er meerdere mensen zijn die iedere dag werken aan hun persoonlijke doel op aarde. Je hebt me (weet ik nog wel in de eerste sessie die wij hadden) geraakt met je openheid en er gewoon Zijn. Eindelijk iemand die onvoorwaardelijk er voor me kon zijn en mij gewoon kon laten huilen. Wat heel bevrijdend aanvoelde was dat je mij vertelde dat als er verdriet was wat als eerste eruit moest, dat dat zo was. Het had geen zin om eerst boosheid eruit te trekken. Ik herkende mij daarin en voelde mij erg gezien. Zo was ik zo nu en dan boos op je. Hahaha. Daarna kon ik eindelijk de vraag horen van iemand die nog niet zo dicht bij me stond maar die toch de waarheid liet zien: Wil je wel echt veranderen?
Dat was de zin die mij mijn ogen lieten opengaan. Zo kwam ik erachter dat wanneer ik mij weer afsloot voor mijn emoties ik in een dipje terecht kwam. Ik leerde het verschil tussen geen en wel weerstand hebben. Ik leerde daarna wat het betekende om me helemaal over te geven en dat ademen letterlijk leven betekende.
Bij de ademdag leerde ik steeds meer de betekenis kennen van op mijn eigen benen staan en blijven staan, ook al is er een groep om mij heen. Bij mezelf blijven, wat is dat belangrijk.
Ook heel erg bedankt dat je mij het vertrouwen gaf dat ik meer aan kon dan ik altijd dacht. En ergens kreeg ik het gevoel dat ik speciaal was, ook weer ergens heel fijn om dat bevestigd te krijgen. Vooral omdat ik altijd gedacht heb dat ik een freak was, ik juist het rare en manke schaap was tussen de kudde. Maar eigenlijk was ik niet een mank schaap van binnen, maar juist iets veel mooiers. Door het hogere bewustzijn (wat niet altijd alles makkelijk maakte) zag ik ook steeds meer de mooiere kant van het leven, en gelukkig steeds vaker!
Je hebt me op veel gebieden mijn ogen geopend. Nog steeds had/heb ik een gevoel van minderwaardigheid, nog steeds het gevoel dat ik niet gezien wordt en dat ik buitengesloten wordt met voorbedachte rade.
Steeds duidelijker zie ik mijn eigen oude vaste patronen voorbij gaan en daar ben ik dankbaar voor.
Nu kan ik dat zeggen.
Want ik sta op het punt dat er meer lichtheid wordt ervaren dan donkerte. Eindelijk lijkt de onderstroom bijna synchroom te lopen met wat er geuit wordt aan bovenstroom, waardoor de flow meer in mijn leven aanwezig lijkt te zijn.
Zo komen er meer dingen op hun plek, het lijkt als van zelf.

Dankjewel voor je hulp wat ik nodig had op het goede moment.

Liefs