9-stappenprogramma

Stephen Monne_Adem en stem-0781

Voor wie op een diepere laag aan zichzelf wil werken en zijn of haar angst(en), depressies of verslavingen wil overwinnen heb ik het 9-stappenprogramma ontwikkeld. Een op maat gemaakt programma geheel afgestemd op jouw specifieke wensen en thematiek.

Tijdens de coaching zal ik o.a. gebruikmaken van je ademhaling, jouw unieke stem, energetisch werk om het verborgene in jouw onderbewuste helder te maken om zo bij de kern van de traumatische ervaring te komen en je systeem te herprogrammeren.

Na het doorlopen van dit 9-stappenprogramma ben je in staat te herkennen welk overlevingsmechanisme bij jou wordt getriggerd om er direct mee aan het werk te gaan zodat het programma niet opnieuw wordt opgestart. Je leert en verkrijgt de tools om zelf aan de slag te kunnen gaan om zo zelfredzaam te worden.

Het tarief voor deze 9 intensieve en diepgaande sessies bedraagt € 765,00 incl. btw.adem en stem_ademwerk_stemwerk_dofna_ademcirkel_stephen monne_ademtherapie-0817

Durf jij te springen en die diepte in jou te vinden? Bel of mail me dan voor meer informatie of om een afspraak te maken.

tel: 0622778670 of info@ademenstem.nl